Logo Lundemyr AB

Vi är experter på robotgräsklippare

Lundemyr är ett företag som är specialiserade på robotgräsklippare. Vi utför tjänster för alla marknadens tillverkare och erbjuder även ett brett utbud av olika robotgräsklippare.  Robotgräsklipparen är intelligent, bekväm och formar en välvårdad trädgård, dessutom är den miljövänlig och arbetar tyst för omgivningen. 

Gardena

Robotgräsklippare till företag, föreningar och privatpersoner

Lundemyr erbjuder våra tjänster och robotgräsklippare till företag, föreningar och privatpersoner. Vi erbjuder förmånliga helhetslösningar till samfällighetsföreningar, bostadsrättsföreningar, fastighetsförvaltare med mera. För mer information om vad vi kan göra för just er, kontakta oss så vi kan boka in ett möte och diskutera vidare.

Tjänster

Vi på Lundemyr har flera års erfarenhet av arbeten med robotgräsklippare och utför flera tjänster för robotgräsklippare. Vi installerar robotgräsklippare av alla märken och vid installation fräser vi ner kabeln i marken med vår kabelläggare. Det minskar risken för kabelbrott och gör att kabeln ligger dold i marken.

Läs gärna mer om våra huvudtjänster nedan. Vill du kontakta oss direkt? Skicka ett mejl till info@lundemyr.se eller ring 072-312 70 90.

Vi utför arbeten för alla tillverkare

Installation robotgräsklippare

Installation

Lundemyr utför installationer av alla olika robotgräsklippare. Vid installation placerar vi laddstationen, fräser ner begränsningskabeln (samt guidekabel) i marken med vår kabelläggare, programmerar roboten och  demonstrera även hur roboten fungerar. Besiktning ingår i priset. Vi erbjuder installationer med inkluderande material och utan material. Material utöver det inkluderade kostar 12kr/m. 

Frågor?

Ring oss direkt!

Installation för tomter mindre än 500 kvm
Inklusive 150 m begränsningskabel och övrigt material / eget material

Startpris: 2999/2499 kr

Installation för tomter större än 500 kvm
Inklusive 250 m begränsningskabel och övrigt material / eget material

Startpris: 3999/3499 kr

Kontakta oss

Kabelbrott robotgräsklippare

Kabelbrott

Att hitta ett kabelbrott själv utan kunskap och utrustning kan vara krångligt. Låt oss hjälpa er och säkerställa att reparationen utförs rätt. Vi har kunskapen och rätt utrustning för att lokalisera och reparera kabelbrottet. Om det förekommer flera kabelbrott kostar de 499 kr per kabelbrott utöver det första. Vid flera kabelbrott rekommenderar vi att ny kabel läggs ner.

Lokalisering och reparation av ett kabelbrott. Materialet som krävs inkluderas i priset.

Startpris: 1499 kr

Frågor?

Ring oss direkt!

Kontakta oss

Omdragning robotgräsklippare

Omdragning

Omdragning är för er som redan har en begränsningskabel nerlagd men behöver utföra justering eller förändringar. Omdragningar, justering av robotgräsklipparens klippyta, behövs ofta vid förändringar i trädgården efter ombyggnationer, planteringar, anläggning av pool eller mindre lyckad installationer mm. Priserna är avsedda för mindre omdragningar, är det större projekt kan priserna variera.

Vid omdragning inkluderas allt material som behövs. Vi har ett startpris och sedan är kostnaden 12 kr/m nerlagd kabel.

Startpris: 1599 kr

Frågor?

Ring oss direkt!

Kontakta oss

Felsökning robotgräsklippare

Felsökning

Har er robotgräsklippare slutat fungera eller fungerar felaktigt? Kanske visar den ett felmeddelande? Lundemyrs långa erfarenhet av att arbeta med robotgräsklippare och vår användbara utrustning ger oss förutsättningarna för att hantera de flesta problemen relaterade till er robotgräsklippare. Är det ett kabelbrott som är orsaken till felet så debiteras kunden i stället för ett kabelbrott.

Vi lokaliserar ert problem och finner en lämplig lösning.

Startpris: 1399 kr

Frågor?

Ring oss direkt!

Kontakta oss